sunnuntai 18. elokuuta 2013

Hemmottelua

Saavuttiin Jänispään ja Näätämön 21 km kierrokselta 10 tunnin patikoinnin jälkeen mökille klo 21. Sauna ja vesi olivat kuumat.  Sitten tarjoiltiin saunan terassille vielä vastapaistetut räiskäleet, piparit ja kotimehua. Olimme aivan myytyjä :D
Kiitos Toimille hemmottelusta!

Pirunpellossa

Vastaantuleva mies valitti, että Jänispään ylitys oli kivinen ja vaikea, mutta mielestämme se oli huomattavasti helpompi kuin Jänispään hännän reitti, joka oli erittäin kivinen ja kiemurteleva.

Jänispään laella

Takana 20 km patikointia ja edessä Sevettijärvi.

Kontinpaistamassa

Näätämön varsi oli helppoa ja mukavaa. Edessä vielä haasteellinen, kivinen, Jänispään ylitys 6 km. Ja miehet lupasivat lämmittää saunan valmiiksi. Kyllä kelpaa, hienon päivän päätteeksi :)

Lähetetty Windows Phonesta

Näätämöjoella

Melkein puolimatkassa. Alkumatka meni nautiskeluun (nyhräämiseen). Nyt kiristettiin vauhtia, jotta ennätetään mökeille ennen auringonlaskua...

Lähetetty Windows Phonesta

Hiekkarantaa riittää

Aurinko paistaa

Aurinkokin alkaa paistamaan. Josko tuo Sevettijärvi antaisi kalaa, täytyypä mennä taas kokeilemaan.

Kaffepaussi

Ja tästä se tunnelma vaan paranee!

Ei vielä nykäissyt

Rannat on matalia joka puolella. Sentään on jo päästy järven toiselle puolelle. Pannaan kahvit tulille ja mietitään jatkoa.

Kohti Jänispäätä ja Kontinpaistamaa

Lämmin keli, 15 astetta. Miehet lähti kalaan ja naiset patikoimaan. Suuria mustikoita ja puolukoita (jo kypsiä) on jo popsittu. Lakat ovat valitettavasti jo ylikypsiä.

Lähetetty Windows Phonesta

Kalalle

Naiset lähti kävelylle ja miehet kalalle. Kunhan ensin työnnetään venettä sata metriä...

Ensimmäinen yö teltassa nukuttu

Hyvät yöunet tuli. Sade mukavasti ropisi teltan kattoon

Aamu joella

Aamu on valjennut sateisen harmaana. Vielä kuitenkin jokunen lintu laulelee rantapuissa. Muu hiljaisuus vaikuttaa jo lupaavalta.