torstai 3. syyskuuta 2015

Minun rinkkani

Nyt on tällä viikolla pakattu rinkkaa oikein hartaudella, sillä lauantaina lähdemme kohti pohjoista. On punnittu yhteensä 70 eri tavaraa ja painoa tulee liikaa, joten huomenna sitten käydään läpi exceliä ja sieltä täytyy löytyä jotain yliviivattavaa, rinkasta poistettavaa.

Samalla muistelin, että aika monta kertaa olen ollut samassa puuhastelussa grammoja viilaamassa, vuodesta 2002 alkaen, jolloin nykyinen Deuter Aircontact (75 + 10 l) on ostettu ensimmäistä rinkkavaellustani varten.

Kuva vuodelta 2002
Eka rinkkareissulla ahdoin rinkkani niin täyteen, etten jaksanut sitä nostaa Kiilopäällä vaa'alle, joten pakkaaminen meni uusiksi ja osasta tavaraa oli luovuttava. Olin ottanut kirjaimellisesti ohjeen, että mukana pitää olla myös päiväreppu Sokostin valloitusta varten. Se painava 'oikea' pikkureppu sai siis jäädä pois kuin myös litran terästermari. Nyt tiedän, että päiväreppu voi olla ja on rinkkavaelluksilla n. 100 g painoinen kouraan mahtuva pussukka ja sellainen on aina rinkassa. Sekin voi vetää 22 l kuten minun pussukkani.


Olen minä kerran (2005) ertehtynyt hankkimaan Savotankin, koska sellainen oli melkein kaikilla muillakin porukastamme, joten uskoin, että se on hyvä minunkin selässäni. Eipä Savotta ollut minun juttuni. En saanut sitä istumaan selkääni millään tavalla ja reissun jälkeen oli aivan mustelmilla, joten lahjoitin Savotan pois ja siirryin takaisin Duteriini, joka nyt lähtee mukaan Lemmenjoellekin. Tässä kuva on tuo Savotta-erehdyksestä.
Kuva vuodelta 2005, hylätty rinkka

Loistavia kavereita vaellusreissuun

Ainakin minun rinkasta löytyy nämä:
ARGI+-jauhetta jaksamiseen 
ULTRA-proteiinijauhetta lihaksille
LIPS huulille, kynsinauhoille ja itikan puremiin
FIRST-suihketta desinfiointiin
Hand&Soap kaikkeen pesuun
BRIGHT hammaspesuun
MSM lihaksille ja nivelille
GELLY yöksi kasvoille ja havereihin
PROPOLIS kuiville käsille
JOJOBA hiusten pesuun

ja sitten vähän vaatetta ja ruokaa :-)

FBO Minna Mäkinen