sunnuntai 30. elokuuta 2015

Pakkaus käynnissä

Vatsan pohjaa kutittaa. Tavarat on ihan levällään ja viimeiset hankinnat meneillään, tänään uudet 'crocksit' ja vedenpitävät hanskat. Uuden teltan toimivuus tietty jännittää myös.

4 kommenttia:

  1. Samoin. Pakkaus on vielä suunnitelmana paperilla vaikka lähtö pitäisi olla jo perjantaina. Kamat on tosin jo yhdessä huoneessa mutta kuitenkin... Trangian spriisäiliö tuuletettu.

    VastaaPoista
  2. Minulla yksi sänky melkein täynnä tavaraa ja jokunen vielä hakkimatta. Vielä on kaksi iltaa ja yötä aikaa lisätä ja karsia. Matkakuume alkaa kohota :-)
    Aila, minkälaiset hanskat ja mistä?

    VastaaPoista
  3. Minuakin kiinnostaa Ailan hanskat, mistä ostetut?
    Koko viikon on ollut olohuoneen pöytä ja lattia täynnä tavaraa. Olen punninnut yhteensä 70 eri tavaraa. Näiden tavaroiden yhteispaino on 22,89 kg ja tässä ei ole vielä kaikki. Huomenna käydään läpi kaikki excel rivit ja pitää löytyä yliviivauksia, koska tuossa painossa ei ole mukana vyötärölaukku ja se yleensä jiomavesineen painaa n. 5 kg.

    Kertokaa muutkin, tinkkanne painot.

    VastaaPoista
  4. En nyt muista hanskojen merkkiä, mutta ostin ne Espoos Budget Sportista, hinta n. 19,90 (ovh n. 50). Ne ovat tiukasti istuvat ja niissä on hyvä tarttumapinta. Käsineiden pitäisi olla tuulen ja veden pitävät (olikohan vesipilari 7000 mm) sekä hengittävät.

    VastaaPoista